Política de privacitat

Formulari de reserva

En compliment de la LOPD 15/1999 li informem que les dades personals facilitades per vostè s’incorporaran a un fitxer responsabilitat de MARINAIRA, S.L. (Top Ten Padel) amb la finalitat de gestionar i administrar els serveis prestats als clients, usuaris i socis, així com l’enviament per qualsevol mitjà de comunicacions relatives als productes i serveis de l’empresa. Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit, acompanyant fotocòpia del DNI, a MARINAIRA, S.L., amb domicili al Passeig Prim, 34, 7-C, 43202 Reus.

Compliment del deure d’ informació als correus electrònics.

Protecció de dades. Li informem que les dades de contacte utilitzades en aquesta comunicació consten en un fitxer responsabilitat de MARINAIRA, S.L. amb la finalitat de l’enviament de comunicacions comercials, així com el manteniment de les comunicacions de l’empresa. Pot exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a MARINAIRA, S.L., amb domicili a Passeig Prim, 34, 7-C, 43202 Reus. Si no vol rebre més comunicacions comercials, pot donar-se de baixa enviant una missatge al correu info@ttpvalls.com Aquest missatge i els seus fitxers i/o documents adjunts són dirigits exclusivament als destinataris especificats. La informació continguda és confidencial i està legalment protegida. Si us plau, si vostè rep aquest missatge per error, comuniqui-ho immediatament al remitent i elimini-ho, donat que vostè no està autoritzat per a l'ús, revelació, distribució, impressió o còpia del seu contingut. Moltes gràcies.

Avís legal i política de privacitat.

AVÍS LEGAL El lloc www.ttpvalls.com és titularitat de MARINAIRA, S.L., amb CIF B-55.568.570, i domicili social al Passeig Prim, 34, 7C, 43202 Reus. Contacte Telèfon: 977 61 23 70 E-mail: info@ttpvalls.com POLÍTICA DE PRIVACITAT Amb la informació facilitada a continuació volem que vostè conegui la política de protecció de dades de caràcter personal aplicada al lloc web www.ttpvalls.com, del qual és titular MARINAIRA, S.L. Recollida de dades En compliment de la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que les dades personals facilitades pels usuaris a través dels nostres formularis o de missatges enviats a les adreces de correu electrònic de la empresa, seran incorporades en els fitxers responsabilitat de MARINAIRA, S.L, (Top Ten Padel). Les dades recollides són adequades, pertinents i necessàries per a la finalitat amb la qual són tractades, l'usuari no està obligat a facilitar-les, però no proporcionar totes les dades considerades necessàries, podrà suposar la impossibilitat de prestar-li els serveis sol·licitats. Consentiment A l'omplir i enviar qualsevol formulari amb les dades personals sol · licitades o amb l'enviament d'un correu electrònic, l'usuari autoritza i consenteix el tractament de les seves dades per Top Ten Padel amb les finalitats descrites a continuació. Finalitats Les dades personals obtingudes seran usades per a diferents finalitats: - Alta d’usuari: recollir les dades bàsiques per poder realitzar les reserves de serveis que oferim mitjançant la web. - Recepció de dades a través dels mitjans de contacte de l’empresa: contestar a les sol·licituds d'informació, aclariments o dubtes. Destinataris de les dades Les seves dades són tractades amb estricta confidencialitat i utilitzades exclusivament de manera interna i per a les finalitats descrites. No seran cedides a cap tercer, llevat de les excepcions legalment previstes o quan prèviament vostè ens hagi prestat el seu consentiment. Dret d'accés, oposició, rectificació i cancel·lació Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se per escrit, acompanyant fotocòpia del DNI, a MARINAIRA, S.L., amb domicili al Passeig Prim, 34, 7-C, 43202 Reus.

X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Top Ten Padel.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant