Instal·lacions

TOP TEN PADEL disposa de 4 pistes de padel indoor. Dos d’elles homologades per la federació, amb sortides laterals, per poder disputar torneigs federats. A més una de les dos homologades compta amb un frontal panoramic que permet gaudir mes d’aquest esport sobre tot als acompanyants que ho miren desde fora.

La superfície de la nostra nau consta d’un total de 2.300 m2 entre zona de pistes, vestuaris, zona chill out i bar.

La nostra alçada en la zona de joc es de 10 metres, que converteixen aquestes pistes indoor en unes de les mes confortables de tota catalunya. Les instalacions disposen de banys adaptats per minusvalids i vestidors climatitzats amb cabines de dutxes individuals i una sala per fer massatges.

Per els acompanyants disposem de servei de bar i una zona chillout per desconectar o simplement descansar en un entorn diferent i mes confortable. En la nostra recepció podreu consultar qualsevol dubte així com fer reserves de pistes, consultar horaris, inscripcions a tornejos i lligues, etc

TOP TEN PADEL disposa d’una zona d’aparcament just a la porta i te al costat un carrer per aparcar, satisfent així qualsevol demanda.

El nostre horari és de 9h a 24h ininterrompudament de dilluns a diumenge

X
Introduïu el vostre nom d'usuari de Top Ten Padel.
Introduïu la contrasenya per al vostre nom d'usuari.
Carregant